Steelseries Siberia V2 Heat Orange fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A legendás SteelSeries Siberia headset továbbfejlesztett változata a V2 Heat Orange, integrált USB hangkártyája minden igényt kielégítő hangzást biztosít. A fejhallgató mindkét fülkagyló Teljes leírás >

Termékleírás

A legendás SteelSeries Siberia headset továbbfejlesztett változata a V2 Heat Orange, integrált USB hangkártyája minden igényt kielégítő hangzást biztosít. A fejhallgató mindkét fülkagylója meleg narancs LED világítást kapott, ami 6 különböző módban képes világítani. A V2 minden egyes alkatrésze játékra van optimalizálva, ezért elhagyhatatlan kiegészítője minden gamernek szerte a világon.

Az 50%-kal megnövelt felületű hangszórók kiváló teljesítményt nyújtanak bármilyen zenei stílusban. Részletekben gazdag, dinamikus hangképet biztosítanak. Ugyanakkor a 3D hangzás (lépések, lövések, zörejek) is rendkívül jól pozícionált. Ez jól jön a játékok során.

A felépítésileg zárt típusú V2 vastag bőr fülvédői hangszigetelő habbal vannak kitöltve, melynek szerepe, hogy biztosítsa a hosszan tartó kényelmes használatot, és kizárja az esetleg zavaró külső zajokat. A szinte láthatatlan mikrofont egy mozdulattal a bal fülünk mögé tolhatjuk, ha nincs szükségünk a szóbeli kommunikációra.

Technikai jellemzők:

- Frekvencia átvitel: 18-28000Hz
- Impedancia: 32 Ohm
- Dinamika: 112 dB
- Kábel hossz: 1 m + 2 m
- Jack: 3.5 mm

Mikrofon:

- Frekvencia átvitel: 50-16000 Hz
- Érzékenység: -38 dB


Gyártó
Steelseries
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos
Kábel hossz
300 cm

Az olcsó.hu Steelseries Siberia V2 Heat Orange fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Steelseries Siberia V2 Heat Orange fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.