SteelSeries Diablo III fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az 50 mm-es fülhallgatókkal rendelkező Steelseries Diablo III fejhallgató dizájnja a híres játékot idézi.A játékok alatt minden hangárnyalatot visszaadó audio USB fejhallgató egy betolhat Teljes leírás >

Termékleírás

Az 50 mm-es fülhallgatókkal rendelkező Steelseries Diablo III fejhallgató dizájnja a híres játékot idézi.A játékok alatt minden hangárnyalatot visszaadó audio USB fejhallgató egy betolható mikrofonnal és egy Secret" gombbal, valamint hangerőszabályozóval rendelkezik.A kényelmes fülpárnáknak és a nagyobbá tehető fejpántnak köszönhetően a Diablo III fejhallgató intenzív használatra is ideális."

Gyártó
Steelseries
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos
Kábel hossz
200 cm

Az olcsó.hu SteelSeries Diablo III fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SteelSeries Diablo III fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.