Speed-Link Triton fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

* Stabil számítógépes headset kiváló hangzási tulajdonságokkal * különösen érzékeny mikrofon, melyet feltűnés nélkül el lehet helyezni * kompakt vezetékes távirányító m Teljes leírás >

Termékleírás

* Stabil számítógépes headset kiváló hangzási tulajdonságokkal
* különösen érzékeny mikrofon, melyet feltűnés nélkül el lehet helyezni
* kompakt vezetékes távirányító mikrofon némítással, hangerő szabályzóval és tartó csipesszel
* a külső zajokat teljesen árnyékolja és hosszú időn át is kényelmes viseletet biztosít
* nagy mozgásszabadság a 2,5 m-es kábelhossznak köszönhetően

Headset profi felhasználók számára. A kiváló hangzás és árnyékolás a külső zajok ellen hangzásprofivá teszik a Triton sztereó headsetet. A rendkívül érzékeny mikrofonnak köszönhetően, melyet nem feltűnően a tartópántra lehet hajtani, ha nem használjuk, minden további nélkül lehet kommunikálni az interneten keresztül. Közben puha anyagának és kiválóan a fülhöz idomuló szerkezetének köszönhetően órákon keresztül zavarmentes hangzást lehet élvezni.

Gyártó
Speed-link
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos
Kábel hossz
250 cm

Az olcsó.hu Speed-Link Triton fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Speed-Link Triton fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.