Speed-Link Picus fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Tapasztald meg a tarkópántos headset nyújtotta kényelmes viseletet. A pillekönnyű fejhallgató a vízszintesen elhelyezkedő hajlékony tartópántnak köszönhetően pontosan illeszkedik mindegyi Teljes leírás >

Termékleírás

Tapasztald meg a tarkópántos headset nyújtotta kényelmes viseletet. A pillekönnyű fejhallgató a vízszintesen elhelyezkedő hajlékony tartópántnak köszönhetően pontosan illeszkedik mindegyik fejhez. A headset 37 grammos súlyával pehelysúlyúnak számít a fejhallgatók mezőnyében.

Gyártó
Speed-link
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos
Kábel hossz
230 cm

Az olcsó.hu Speed-Link Picus fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Speed-Link Picus fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.