Speed-Link Metis Wireless Stereo Headset


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Élvezze kedvenc zenéjét, merüljön el a virtuális világokban vagy beszélgessen az interneten keresztül, miközben szabadon mozoghat a szobában. A METIS Stereo Headset nemcsak kiváló sztereó Teljes leírás >

Termékleírás

Élvezze kedvenc zenéjét, merüljön el a virtuális világokban vagy beszélgessen az interneten keresztül, miközben szabadon mozoghat a szobában. A METIS Stereo Headset nemcsak kiváló sztereó hangzást és tiszta hangminőséget biztosít, hanem megbízható rádiós technikájával 8 méterről is kábel nélküli mozgásszabadságot nyújt, mindezt a beépített lítium polimer elemeknek köszönhetően 8 órán át, anélkül, hogy közben fel kellene tölteni. Mindemellett a METIS puha párnázásával és csupán 130 grammos súlyával kényelmes viselet is.
Vezetéknélküli sztereó headset
A megbízható 2,4GHz-es rádiós technika akár 8 méteres vezetékmentes mozgásszabadságot biztosít (maximális hatósugár látható kapcsolat esetén)
Harmonikus sztereó hangzás multimédiához, játékokhoz és kommunikációhoz
Integrált, karbantartásra nem szoruló lítium polimer elem (300mAh) akár 8 órás futamidővel
Behajtható mikrofon a tiszta nyelvi átvitelhez
Puha párnázású fejpánt és fülkagylók
130g pillesúly
Integrált hangerőszabályzó
A kapcsolónak köszönhetően energiatakarékos
1,3m-es USB töltőkábellel együtt

Gyártó
Speed-link
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezeték nélküli
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos

Az olcsó.hu Speed-Link Metis Wireless Stereo Headset árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Speed-Link Metis Wireless Stereo Headset vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.