Speed-Link Medusa NX USB 7.1 fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Élvezze a térhangzás új dimenzióját: A MEDUSA NX USB 7.1 a legendás MEDUSA széria ragyogását és hangzásvilágát kombinálja hét virtuális csatornával, mely meghökkentő surround pontos Teljes leírás >

Termékleírás

Élvezze a térhangzás új dimenzióját: A MEDUSA NX USB 7.1 a legendás MEDUSA széria ragyogását és hangzásvilágát kombinálja hét virtuális csatornával, mely meghökkentő surround pontosságot eredményez, valamint atmoszférikusan telített élmény és hihetetlen taktikai előny az internetes játékoknál. A beépített USB hangkártyának köszönhetően rendkívül egyszerű számítógépre csatlakoztatni, a balance - t és a hangzást a vezetékes távirányítón és a hatalmas meghajtó menün keresztül lehet kényelmesen egyénileg beállítani. Kényelmes párnázásával és a fület körbezáró nagy fülkagylóival a Medusa NX 7.1 ezenkívül kényelmes viseletet is biztosít és ezzel első választásnak bizonyul a hosszú játékfutamokban.
Számítógépes gaming headset USB csatlakozással
Virtuális 7.1 surround technika valóságszerű térhangzáshoz
Kiváló hangzás erős basszusokkal és ragyogó magas hangokkal
Kristálytiszta hangátvitel a rugalmas mikrofonnal
Vezetékes távirányító a hangerő szabályozáshoz és a mikrofon és lejátszás gyors némításához
A nagy, fület körbezáró fülkagylónak, puha párnázatnak és rugalmas fejpántnak köszönhetően nagyon kényelmes viselet
Csekély 360 gr-os súly
Beépített 7.1-USB hangkártya az egyszerű csatlakoztatáshoz
Egyénileg konfigurálható meghajtó opciók
Behajtható fülkagylók az egyszerűbb szállításhoz
A 2,6 m-es kábelhossznak köszönhetően nagy mozgásszabadság

Gyártó
Speed-link
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos
Kábel hossz
260 cm

Az olcsó.hu Speed-Link Medusa NX USB 7.1 fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Speed-Link Medusa NX USB 7.1 fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.