Sony Pulse Wireless fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Valóban érezhető virtuális 7.1 térhangzás és BassImpact technológia, ami képes magával rántani a játék izgalmaiba és képessé tesz a harctéren zajló történések észlelésére. Jóva Teljes leírás >

Termékleírás

Valóban érezhető virtuális 7.1 térhangzás és BassImpact technológia, ami képes magával rántani a játék izgalmaiba és képessé tesz a harctéren zajló történések észlelésére. Jóval azelőtt meghallod az ellenfél lépteit, hogy megláthatnád, vagy ő látna meg Téged. A zajcsökkentő funkcióval ellátott mikrofon rejtett, de kristálytisztán képes a hangot továbbítani a csapattagok felé. Az előredefiniált beállításokhoz rendelt gombok a játékosok igényei alapján kerültek optimalizálásra. A headset csatlakoztatható PlayStation Vita konzolokhoz is, vagy más mobil készülékekhez.

Gyártó
Sony
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezeték nélküli
Extra
Mikrofonos

Az olcsó.hu Sony Pulse Wireless fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sony Pulse Wireless fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.