Sony MDR-AS800BT fülhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A sportos Sony MDR-AS8000BT vezeték nélküli fülhallgató remek kiegészítője lehet a minden napoknak. Fröccsenő víz elleni védelmének köszönhetően akár futás közben is biztonságosan ha Teljes leírás >

Termékleírás

A sportos Sony MDR-AS8000BT vezeték nélküli fülhallgató remek kiegészítője lehet a minden napoknak. Fröccsenő víz elleni védelmének köszönhetően akár futás közben is biztonságosan használható. Rendkívül kicsi és kompakt, és a stabil rögzítő füleknek köszönhetően biztosan marad a fejeden. Akár 4,5 órás üzemidő.

Gyártó
Sony
Kivitel
Fülhallgató
Csatlakozás
Vezeték nélküli
Extra
Mikrofonos

Az olcsó.hu Sony MDR-AS800BT fülhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sony MDR-AS800BT fülhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.