Skullcandy Riff fülhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A könnyű és kompakt kialakítású Skullcandy Riff sztereó fülhallgatóval bárhol, akár utazás vagy sportolás közben is hallgathatjuk kedvenc zenéinket. A szilikonos hallójáratba illeszthet Teljes leírás >

Termékleírás

A könnyű és kompakt kialakítású Skullcandy Riff sztereó fülhallgatóval bárhol, akár utazás vagy sportolás közben is hallgathatjuk kedvenc zenéinket. A szilikonos hallójáratba illeszthető „in ear“ fülhallgató tökéletesen szigeteli a külső zajokat, viselete pedig rendkívül kényelmes. A vezetéken található gombjával hívásokat indíthatunk és fogadhatunk, valamint zenét válthatunk és szüneteltethetünk.

Gyártó
Skullcandy
Kivitel
Fülhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Mikrofonos
Kábel hossz
120 cm

Az olcsó.hu Skullcandy Riff fülhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Skullcandy Riff fülhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.