Shure SE315 Fülhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Fülhallgató, Shure SE315 Nagyfelbontású MicroDriver teljes hangspektrumra Hangolt mélysugárzó az alacsony frekvenciák javított visszaadására Az SE315 Sound Isolating fülhallgató a nagyfelbo Teljes leírás >

Termékleírás

Fülhallgató, Shure SE315 Nagyfelbontású MicroDriver teljes hangspektrumra Hangolt mélysugárzó az alacsony frekvenciák javított visszaadására Az SE315 Sound Isolating fülhallgató a nagyfelbontású MicroDriver-rel a teljes hangspektrumot adja. A Tuned BassPort technológia javítja a légáramlást a hangszóró körül és optimalizálja az alacsony frekvenciák lejátszását. A Kevlar ® erősítésű kábel levehető és könnyen cserélhető. Műszaki adatok Csatlakozó (speciális): 3,5 mm-es jack Frekvenciatartomány: 22 -18 500 Hz Hangnyomás (dB): 116 dB Impedancia: 27 Ω Vezetékhossz: 1,6 m Szállítás tartalma Hangszigetelt fülhallgató (S/M/L), fül-adapter készlet (S/M/L), hordozó táska.

Gyártó
Shure
Kivitel
Fülhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Kábel hossz
160 cm

Az olcsó.hu Shure SE315 Fülhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Shure SE315 Fülhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.