Sennheiser RS 4200 II fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ezzel a Sennheiser RS 4200 TV fejhallgatóval diszkréten, környezete zavarása nélkül élvezheti televíziós műsorait. Könnyű és vezeték nélküli, a RS 4200 sztetoszkópos fejhallgatók szaba Teljes leírás >

Termékleírás

Ezzel a Sennheiser RS 4200 TV fejhallgatóval diszkréten, környezete zavarása nélkül élvezheti televíziós műsorait. Könnyű és vezeték nélküli, a RS 4200 sztetoszkópos fejhallgatók szabad mozgást enged, 10 méteres sugárban. Így kedvenc műsorait akár a kertből is hallgathatja. Egyszerűen használható, a RS 4200 fejhallgató automatikusan ki/be kapcsol ha fel/le vesszük. Ez a modell egy a fülekhez igazodóan alakítja a kihangsúlyozást, és hang hű zenét és műsorokat sugároz. 9 órás jeladós töltéssel működik, a Sennheiser RS 4200 TV fejhallgató könnyen Hi-Fi-hez vagy televízióhoz csatlakoztatható.
Audió fejhallgató Frekvencia 50 Hz - 16,000 Hz
Hatósugár 100 m
Súly 50 g

Gyártó
Sennheiser
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezeték nélküli

Az olcsó.hu Sennheiser RS 4200 II fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sennheiser RS 4200 II fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.