Sennheiser PC 323D G4ME fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A PC 323D G4ME modell minden gamer álma. A 7.1 térhangzás ultra - realisztikussá változtatja a játékot. A Sennheiser minőség a Dolby Headphone és a Dolby Prologic IIx technológiák kombinác Teljes leírás >

Termékleírás

A PC 323D G4ME modell minden gamer álma. A 7.1 térhangzás ultra - realisztikussá változtatja a játékot. A Sennheiser minőség a Dolby Headphone és a Dolby Prologic IIx technológiák kombinációja semmivel össze nem hasonlítható élményt garantál. A PC 323D G4ME headset mellett nincs szükség térhangzású rendszerre.

A kagylók a szabadalmaztatott CircleFlex felfogatással kerültek rögzítésre és ráadásul el is forgathatók a saját tengelyük körül, hogy tökéletesen alkalmazkodhassanak a fej alakjához. A nyitott rendszer biztosítja a kellő mértékű szellőzést, míg a zajszűrős mikrofon a kristálytiszta hangos kommunikációt garantálja. A hangerőszabályzó a jobb oldali kagylón kapott helyet, ami által az gyorsan, egyszerűen és kényelmesen elérhető.

Gyártó
Sennheiser
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos
Kábel hossz
320 cm

Az olcsó.hu Sennheiser PC 323D G4ME fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sennheiser PC 323D G4ME fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.