Sennheiser PC 320 G4ME fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A PC 320 G4ME headset a Sennhesiertől elvárható hangzást garantál. A zajszűrős mikrofonnak köszönhetően semmitől sem zavarva kommunikálhatsz a csapattársaiddal vagy az ellenfeleiddel. A PC Teljes leírás >

Termékleírás

A PC 320 G4ME headset a Sennhesiertől elvárható hangzást garantál. A zajszűrős mikrofonnak köszönhetően semmitől sem zavarva kommunikálhatsz a csapattársaiddal vagy az ellenfeleiddel. A PC 320 G4ME maximális kényelemben viselhető a CircleFlex kagylókialakításnak köszönhetően. A puha kárpit finoman veszi fel a fej alakját. A kagyló nyitott rendszerű, hogy biztosítva legyen a levegő kellő mértékű áramlása, ezzel is megakadályozva a nem kívánt izzadást. A PC 320 G4ME headset másik érdekes részlete a jobb kagylón helyet kapott hangerőszabályzó, ami jól kézre esik, és nem kell a kábelen keresni azt. A headset automatikus mikrofon elnémító funkcióval is rendelkezik, ami a mikrofon karjának elfordításakor (de)aktiválja a mikrofont.

Gyártó
Sennheiser
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Mikrofonos
Kábel hossz
300 cm

Az olcsó.hu Sennheiser PC 320 G4ME fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sennheiser PC 320 G4ME fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.