Sennheiser PC 26 fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A PC 26 USB headset speciálisan az egyszerű telefonáláshoz került kifejlesztésre, remekül használható internetes, otthoni és irodai beszélgetésekhez egyaránt. A csak az egyik oldalon elhe Teljes leírás >

TermékleírásA PC 26 USB headset speciálisan az egyszerű telefonáláshoz került kifejlesztésre, remekül használható internetes, otthoni és irodai beszélgetésekhez egyaránt. A csak az egyik oldalon elhelyezett hangszóró biztosítja, hogy kommunikáció közben is kapcsolatban maradhass a környezeteddel. A könnyű és állítható híd akár egész napos viselet során sem válik fárasztóvá. A levehető beépített hangkártyás USB adapter minden körülmények között kiváló hangminőséget garantál.

Biztos lehetsz benne, hogy a hangod kristálytisztán kerül továbbításra. A PC 26 USB mikrofonja képes a környezeti zajok kiszűrésére, és ráadásul állítható is, hogy mindig megfelelő pozícióba kerülhessen.

Gyártó
Sennheiser
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Mikrofonos
Kábel hossz
300 cm

Az olcsó.hu Sennheiser PC 26 fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sennheiser PC 26 fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.