Sennheiser MM 100 fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Rendkívül kicsi supraaural fejhallgató, bluetooth technológiával és tarkó mögötti híddal. Ez a konstrukciós megoldás teljes biztonságot garantál, nem fogod elveszíteni a készüléket, hi Teljes leírás >

Termékleírás

Rendkívül kicsi supraaural fejhallgató, bluetooth technológiával és tarkó mögötti híddal. Ez a konstrukciós megoldás teljes biztonságot garantál, nem fogod elveszíteni a készüléket, hiszen rendkívül erősen tart a fülön. A membrán méreteihez mérten rendkívül jó a hangreprodukció, ami a márkától természetesnek vehető. A fejhallgató lehetővé teszi a telefonálást és a zenehallgatást, amennyiben a vezeték nélküli technológiának köszönhetően mobiltelefonhoz van csatlakoztatva. Kiváló kiegészítő az aktív pihenést előnyben részesítők számára. A fejhallgató beépített mikrofonnal és könnyen kitapintható vezérlőelemekkel is fel van szerelve.

Vezeték nélküli bluetooth kapcsolat
Kiváló Sennheiser hangzás
Nyílt konstrukció
Láthatatlan mikrofon
Tarkó mögötti híd
Egyszerűen hozzáférhető vezérlőelemek
Egyszerűen tölthető

Gyártó
Sennheiser
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezeték nélküli
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos

Az olcsó.hu Sennheiser MM 100 fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sennheiser MM 100 fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.