Sennheiser HD 407 fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ez a nyitott típusú Sennheiser HD 407 fejhallgató természetes sztreó hangokkal és mély basszus hangokkal engedi élvezni kedvenc zenéit. Letisztult forma világa mellett ez a HD-407 fejhallgató Teljes leírás >

Termékleírás

Ez a nyitott típusú Sennheiser HD 407 fejhallgató természetes sztreó hangokkal és mély basszus hangokkal engedi élvezni kedvenc zenéit. Letisztult forma világa mellett ez a HD-407 fejhallgató könnyű és kényelmesen viselhető még intenzív használat után is. Ergonomikus kialakítása minden fejformához könnyen igazítható. iPod/iPhone, CD és MP3 lejátszókhoz egyaránt használható, ez a Sennheiser HD407 fejhallgató 1,4 méteres kábellel és egy 3,5 mm-es csatlakozóval áll a rendelkezésére.
Audió fejhallgató Frekvencia 25 - 21 000 Hz
Hatósugár 1,4 m
Súly 160 g

Gyártó
Sennheiser
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Kábel hossz
140 cm

Az olcsó.hu Sennheiser HD 407 fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sennheiser HD 407 fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.