Sennheiser HD-219s fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Merüljön el a vibráló hangokban és ütős basszusban a Sennheiser HD 219s univerzális okostelefon headset-tel. A vezetékbe épített mikrofonos vezérlővel, egyszerűen fogadhatja vagy elutasít Teljes leírás >

Termékleírás

Merüljön el a vibráló hangokban és ütős basszusban a Sennheiser HD 219s univerzális okostelefon headset-tel.
A vezetékbe épített mikrofonos vezérlővel, egyszerűen fogadhatja vagy elutasíthatja hívásait, kiválaszthatja a lejátszandó zeneszámokat.
A nagy teljesítményű hangszórók kiváló sztereó hangzást nyújtanak, miközben a zárt konstrukció szinte teljes mértékben kizárja a környezeti zajokat.

Univerzális használat - kompatibilis az összes okos telefonnal, ami 3,5 mm-es bementtel rendelkezik, beleértve az Android, a Windows Mobile, a RIM (Blackberry) és az IOS eszközöket
Erőteljes basszus
Környezeti zaj szigetelés
Intelligens, mikrofonos in-line távirányító - egyszerűen fogadhatja vagy elutasíthatja hívásait
Szabad mozgás - az egyoldalas kábelezés nem gubancolódik össze

Gyártó
Sennheiser
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos
Kábel hossz
120 cm

Az olcsó.hu Sennheiser HD-219s fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sennheiser HD-219s fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.