Senheiser PX 200-II fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Senheiser PX 200-II fejhallgató kivételes hangminőséget kínál! A neodímium mágnesek révén a hangtorzítás szinte ismeretlen a fejhallgató számára. A fejhallgatón mind a mély, mind a ma Teljes leírás >

Termékleírás

A Senheiser PX 200-II fejhallgató kivételes hangminőséget kínál! A neodímium mágnesek révén a hangtorzítás szinte ismeretlen a fejhallgató számára. A fejhallgatón mind a mély, mind a magas hangok kristályosak a Duofol membránoknak köszönhetően. Az összehajtható PX-200 II minimális helyet foglal, így a termékkel szállított tokkal a fejhallgatót bárhova magunkkal vihetjük. A nagyon könnyű és kényelmes Sennheiser fejhallgató a nomád multimédia berendezésekhez ideális.
Audió fejhallgató Frekvencia 10 - 21 000 Hz
Hatósugár 1,2 m
Súly 88 g (kábel nélkül)

Gyártó
Sennheiser
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Kábel hossz
120 cm

Az olcsó.hu Senheiser PX 200-II fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Senheiser PX 200-II fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.