SONY MDR-AS700BT fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Sony MDR-AS700BT fejhallgató az aktív sportokhoz- A mozgás szabadságaLegyen szó biciklizésről, futásról, korcsolyázásról vagy kondizásról, az MDR-AS700BT fejhallgató kényelmes és bizt Teljes leírás >

Termékleírás

A Sony MDR-AS700BT fejhallgató az aktív sportokhoz- A mozgás szabadságaLegyen szó biciklizésről, futásról, korcsolyázásról vagy kondizásról, az MDR-AS700BT fejhallgató kényelmes és biztonságos viselet. Az egyszerű Bluetooth®-kapcsolatnak köszönhetően végre búcsút mondhat az összegabalyodó kábeleknek – és kizárólag a zenére koncentrálhat. – A fülén maradnakA nyak mögötti kialakítás lehetővé teszi, hogy a hangsugárzóegységek biztonságosan a fülén maradjanak. Kis tömegükből adódóan mozgás közben alig veszi majd észre őket. Vezeték nélküli zenehallgatás- A víz sem jelent problémátNe hagyja, hogy az eső vagy az izzadás visszatartsa a zenehallgatástól.

Gyártó
Sony
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezeték nélküli
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos

Az olcsó.hu SONY MDR-AS700BT fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SONY MDR-AS700BT fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.