Renkforce PH-S556M fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Főbb jellemzők Puha bőr fülpárna magas viselési kényelemmel Fejhallgató telt basszussal és tiszta magashangokkal Fejhallgatóba épített mikrofon Zárt kivitel Leírás Ez a sztereó headset Teljes leírás >

Termékleírás

Főbb jellemzők
Puha bőr fülpárna magas viselési kényelemmel
Fejhallgató telt basszussal és tiszta magashangokkal
Fejhallgatóba épített mikrofon
Zárt kivitel

Leírás
Ez a sztereó headset ideális multiméda alkalmazásokhoz (pl.több résztvevős számítógépes játékok, chat programok, telefonálás) vagy egyszerűen csak zenelejátszáshoz. Nagy viselési kényelmet kínál a rugalmasan beállítható fejpántjával és a kellemesen puha bőr fülpárnájával. A nagyszerű zeneélvezetről a 41 mm-es hangszóró membránok gondoskodnak telt basszusokkal és tiszta magashangokkal. A kimeneti teljesítmény 30 mW.

Jellemzők
Rugalmasan állítható fejpánt
41 mm-es hangszóró membrán nagyszerű basszussal
Jel-zaj távolság: >50dB.

Szállítás tartalma
Használati útmutató.

Műszaki adatok
Csatlakozók: 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó, 3,5 mm-es mikrofon csatlakozó
Frekvenciatartomámy (fejhallgató): 20 - 20.000 Hz
Frekvenciatartomány (mikrofon): 100 - 10.000 Hz
Méret: (Sz x Ma x Mé) 179 x 219 x 93 mm
Súly: 292 g
Vezetékhossz: 2,5 m

Gyártó
Renkforce
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Mikrofonos
Kábel hossz
250 cm

Az olcsó.hu Renkforce PH-S556M fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Renkforce PH-S556M fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.