Razer Tiamat 7.1 fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A kényelmes viseletet és a külső hangok kiszűrését a fület körbeölelő párnázás biztosítja. A mellékelt vezérlővel az egyes csatornák hangereje is külön vezérelhető, illetve ezzel Teljes leírás >

Termékleírás

A kényelmes viseletet és a külső hangok kiszűrését a fület körbeölelő párnázás biztosítja. A mellékelt vezérlővel az egyes csatornák hangereje is külön vezérelhető, illetve ezzel átválthatunk 2.0-s sztereó üzemmódra is, valamint külső hangkeltő is köthető rá. Nincs még egy surround fejhallgató, mely ennyire élethűen adná vissza a hangokat, ezzel biztosítva a végső taktikai előnyt.

Gyártó
Razer
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos

Az olcsó.hu Razer Tiamat 7.1 fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Razer Tiamat 7.1 fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.