Razer Kraken 7.1 Chroma fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

.Térhatású hangzású gaming headset ..Kraken 7.1 Chroma .Szabadítsd fel a benne rejlő vadállatot A PlayStation 4-gyel is kompatibilis .Fejlett 7.1 virtuális térhatású hangzás É Teljes leírás >

Termékleírás.Térhatású hangzású gaming headset

..Kraken 7.1 Chroma

.Szabadítsd fel a benne rejlő vadállatot

A PlayStation 4-gyel is kompatibilis

.Fejlett 7.1 virtuális térhatású hangzás

Élethű pozicionált audio - a Razer Kraken 7.1 Chroma fel van szerelve egy fejlett 7.1 virtuális térhatású hangrendszerrel, amely mélyebben merít el a játékban. A rendszer ultra-alacsony késleltetésű hangfeldolgozásra képes, és modulálja a hangforrást, hogy szimulálja a 360-os térhatású hangélményt, amely általában csak egynél több pozicionált hangszóró alkalmazásával érhető el mindkét oldalon.

.Személyre szabott audiokalibráció

A Razer erőteljes Synapse egyesített konfigurációs szoftvere képes a magas fokú személyre szabásra, lehetővé téve a rendszer apró beállításait minden egyes térhatású hangcsatorna, a basszusszintek, de még a beérkező hanghívások kiegyensúlyozásának konkrét pozicionálásához

.Fejlett digitális mikrofon

A bal oldali részben egy digitális mikrofon található, amelyet csak akkor kell kihúzni, ha szükség van rá, így megmarad a headset arányos formája, és a mikrofon is védett szállításkor és tároláskor. A rugalmas dizájn, és a beépített halkítás-gomb lehetővé teszi a mikrofon beállítását az egyéni igényekhez, hogy mindig olyan helyzetben legyen, ahogy szükség van rá.

.Chroma világítás 16,8 millió szín személyre szabható megjelenítésével

Azért készült, hogy minden szükséges szabadságot megadjon ahhoz, hogy elkülönítsd magad, és az extrém személyre szabási lehetőségek világát nyitja meg számodra. Az általad egyedileg programozott színpalettától az előre elkészített színhatásokig minden könnyen beállítható a Razer Synapse programmal, így a Razer Kraken 7.1 Chroma lehetővé teszi, hogy oly módon fejezd ki magad, ami csak rád jellemző.

Gyártó
Razer
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos
Kábel hossz
200 cm

Az olcsó.hu Razer Kraken 7.1 Chroma fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Razer Kraken 7.1 Chroma fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.