Rapoo H3080 Foldable fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

2,4 GHz-es vezeték nélküli digitális hang Hallgasson zenét vezeték nélkül 10 méteres körön belül. A vezetékes átvitelhez csatlakoztassa a hangkábelt a számítógéphez, miután kikapcso Teljes leírás >

Termékleírás

2,4 GHz-es vezeték nélküli digitális hang

Hallgasson zenét vezeték nélkül 10 méteres körön belül. A vezetékes átvitelhez csatlakoztassa a hangkábelt a számítógéphez, miután kikapcsolta a készüléket.

COM-Ti membrános vibrációs technológia

A hangszóró COM-Ti membrános vibrációs technológiát tartalmaz, amely tiszta magashangokat és meleg mélyhangokat biztosít.

Rendszerkövetelmények

Windows® XP/ Vista/ Win7/Win8
with Bluetooth function
USB port

MAC:
Mac OS® X 10.4 or later
USB port
Compatible with Windows8

Méret:
150mm * 160.5mm

Gyártó
Rapoo
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezeték nélküli

Az olcsó.hu Rapoo H3080 Foldable fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Rapoo H3080 Foldable fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.