ROCCAT Kulo fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Meglovagolva a Kave hírnevét és sikerét, a Roccat piacra dobta harmadik fülesét, a sztereó Roccat Kulo-t. Intenzív fejlesztés és részletes, a gamerek igényeit maximálisan figyelembe vevő t Teljes leírás >

Termékleírás

Meglovagolva a Kave hírnevét és sikerét, a Roccat piacra dobta harmadik fülesét, a sztereó Roccat Kulo-t. Intenzív fejlesztés és részletes, a gamerek igényeit maximálisan figyelembe vevő tervezés erdeménye, egy szuper könnyű, komfortos, ugyanakkor robusztus fejhallgató lett. Kiemelkedő a zajszűrése, és bátran állja a mindennapok megpróbáltatásait. 40 mm hangszórók, neodímium mágnessel és Mylar membránokkal felelősek a prémium hangzásért, újfent a gamerekhez optimalizálva. A bi-direkcionális és zajszűrős mikrofon nagyban felel a zörejmentes kommunikációért, akár játszunk vagy chatelünk. Már nem lehet probléma a némítás sem, hiszen a Roccat Kulo automatikus némító funkcióval rendelkezik. Egyetlen mozdulattal - a mikrofon felhajtásával - elkerülhejük a félreértéseket. Nem lehet elégszer mondani, a Roccat Kulo: KÖNNYŰ. Mindössze 178 gramm. Mégis flexibilis, könnyen méretre állítható (8 fokozat), a hangerő irányítója teljes körű, és a nemes acél pántnak köszönhetően rendkívül strapaálló.

20-20000 Hz
50 Ohm
112 dB
80 mW
40 mm hangszóró
Neodímium mágnesek
Mylar membrán
178 gramm
3,5 jack
2,5 m kábel

Mikrofon:

70-20000Hz
47 dB
50 dB zajszint
zajszűrés

Gyártó
Roccat
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos
Kábel hossz
250 cm

Az olcsó.hu ROCCAT Kulo fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ROCCAT Kulo fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.