Plantronics Audio 345 fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Plantronics Audio 345 headset sportos dizájával és nagy polivalenciájával multimédia számítógépe minden lehetőségét kihasználhatja!Zajszűrő mikrofonjával és a vezetékbe épített ti Teljes leírás >

Termékleírás

A Plantronics Audio 345 headset sportos dizájával és nagy polivalenciájával multimédia számítógépe minden lehetőségét kihasználhatja!Zajszűrő mikrofonjával és a vezetékbe épített titkos gombjával ez a headset tökéletes zenehallgatásra, játékra vagy VoIP telefonbeszélgetésre is.
Általános információk Sztereó hang Igen
Háttérzajszűrő mikrofon Igen
Kicsinyített szárú mikrofon Igen
Kábel vezérlő Igen
Interface 2 jack 3,5 mm
Mac/PC Mac és PC
Skype kompatibilis Igen
Skype hitelesített Nem
Egyéb "tarkó körüli" formátum

Gyártó
Plantronics
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos

Az olcsó.hu Plantronics Audio 345 fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Plantronics Audio 345 fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.