Panasonic RP-HXS200E fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Panasonic RP-HXS200E Fejhallgató 30 mm-es hangszórójával biztosítja a tökéletes, erőteljes hangzást zenehallgatás közben. Az otthon vagy akár útközben használható fejhallgató igazán Teljes leírás >

Termékleírás

A Panasonic RP-HXS200E Fejhallgató 30 mm-es hangszórójával biztosítja a tökéletes, erőteljes hangzást zenehallgatás közben. Az otthon vagy akár útközben használható fejhallgató igazán kényelmes. Kompakt kialakítása lehetőséget ad a hangszóró forgatására és széles, csúszásgátló fejpántja állítható, így remekül illeszkedik a fej méretéhez.

Gyártó
Panasonic
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Kábel hossz
120 cm

Az olcsó.hu Panasonic RP-HXS200E fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Panasonic RP-HXS200E fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.