PLANTRONICS Audio 628 fülhallgató


10.354 Ft -tól

Kifejezetten nomád felhasználáshoz gyártották ezt a Platronics Audio 628  fülhallgatót, ami kristálytiszta HD hangot sugároz minden pillanatban. Összehajtható és minden utazásában elkís Teljes leírás >

Termékleírás

Kifejezetten nomád felhasználáshoz gyártották ezt a Platronics Audio 628  fülhallgatót, ami kristálytiszta HD hangot sugároz minden pillanatban. Összehajtható és minden utazásában elkíséri majd.Skype hitelesítésű, ez a Platronics Audio 628  fülhallgató hangerőszabályzóval, hívó fogadó és mikrofon leállító gombbal is rendelkezik. Könnyen használható. A DSP technológiának köszönhetően a zajszűrő mikrofon kiszűri a háttér hangokat és tökéletesen érthető hívásokat garantál.Ez a Platronics Audio 628  fülhallgató kényelmes fülpárnákkal lett felszerelve és könnyű anyagokból készült az egyszerű és kényelmes hívások érdekében.

Gyártó
Plantronics
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos

Az olcsó.hu PLANTRONICS Audio 628 fülhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy PLANTRONICS Audio 628 fülhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások