Ozone Onda Pro fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Fejlett X-Surround térhatású hangzás Dinamikus basszus Ozone Vocal ENC zajcsökkentés Ultrakönnyű anyagok Az új Ozone hangfeldolgozó processzorral hajszálpontosan hallani fogo Teljes leírás >

Termékleírás

Fejlett X-Surround térhatású hangzás
Dinamikus basszus
Ozone Vocal ENC zajcsökkentés
Ultrakönnyű anyagok

Az új Ozone hangfeldolgozó processzorral hajszálpontosan hallani fogod, hol zajlik a harc, mindössze a fegyvertűz hangja alapján, a lépéseket, és kiáltásokat kivételesen pontos térhatású hanggal. Ez a fejlett technológia visszaállítja a tömörített hang tisztaságát és részleteit a zenében, filmekben, és játékokban.

További jellemzők:

PC és PS4 kompatibilis
Stílusos és ergonomikus dizájn
Biztonságos utazótáska

Gyártó
Ozone
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Mikrofonos

Az olcsó.hu Ozone Onda Pro fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ozone Onda Pro fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.