Oppo PM-2 fejhallgató


238.900 Ft

Az Oppo PM-2 a nagytestvér PM-1 planár fejhallgató kedvezőbb árú verziója. Az alkalmazott magnetosztatikus driver ugyanaz, de a baránybőr fül- és fejpárnák helyett a PM-1 szintetikus bőr Teljes leírás >

Boltok és árak

Termékleírás

Az Oppo PM-2 a nagytestvér PM-1 planár fejhallgató kedvezőbb árú verziója. Az alkalmazott magnetosztatikus driver ugyanaz, de a baránybőr fül- és fejpárnák helyett a PM-1 szintetikus bőr borítást kapott, a fényes króm felületeket matt fém és műanyag helyettesíti, a fejhallgató kábel OFC helyett OCC-ből készült, és nem kapunk hozzá extra velúr fülpárnákat és fa tároló dobozt sem. A hangminőségben azonban nincs engedmény, ugyanaz a kompromisszum mentes megszólalás jellemezi, mint a PM-2-t. Az OPPO PM-2 planár mágneses fejhallgató audiofil minőségű hangzást kínál kivételesen széles frekvencia átfogással és kiegyensúlyozott frekvencia menettel. A PM-2 a világ legjobb fejhallgatói között van. A hagyományos dinamikus fejhallgatókkal ellentétben a PM-2 a magnetosztatikus hangfalakhoz hasonló speciális vékonyfilm technológiát használ az elektromos jelek hanggá alakításához.
A fülpárna és a fejtámasz szintetikus bőr bevonatot kapott. A fejhallgató kábel 2,5mm-es mono minijack csatlakozókkal kapcsolódik a kerethez, így a kábel könnyen cserélhető egyedi típusúra is.
A kivételes minőségű megszólaláshoz dedikált, jó minőségű fejhallgató erősítő használata javasolt, leginkább az OPPO saját fejlesztésű HA-1 erősítője.

A csomag tartalma:

PM-2 fejhallgató
3m-es kábel 6,35mm-es Jack csatlakozóval
1m-es kábel minijack csatlakozóval
Vászonszövet hordtáska

Gyártó
Oppo
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Kábel hossz
300 cm

Az olcsó.hu Oppo PM-2 fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Oppo PM-2 fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások