Marshall Minor fülhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

15,4 mm-es moving coil dynamic jelátadóval szerelték fel ezt a Marshall Minor fülhallgatót. 4 db, különböző méretű füldugója a lehető legkényelmesebb felhasználást eredményezi. Beépí Teljes leírás >

Termékleírás

15,4 mm-es moving coil dynamic jelátadóval szerelték fel ezt a Marshall Minor fülhallgatót. 4 db, különböző méretű füldugója a lehető legkényelmesebb felhasználást eredményezi. Beépített távvezérlője pedig egyszerűen teszi lehetővé a telefonos kommunikációt és zenei választást. Ez a Marshall Minor fülhallgató minden, 3.5/6.3 mm jack dugós audio digitális lejátszóval kompatibilis.
Audió fejhallgató Frekvencia 20 Hz - 20 KHz
Membrán 15,4 mm

Gyártó
Marshall
Kivitel
Fülhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Kábel hossz
120 cm

Az olcsó.hu Marshall Minor fülhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Marshall Minor fülhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.