Marshall Major FX fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Marshall Major FX fejhallgató a márka megszokott kiváló minőségét képviseli és tökéletes hangzást biztosít. Nagy terhelhetőségének és tartósságának köszönhetően egész napos zen Teljes leírás >

Termékleírás

A Marshall Major FX fejhallgató a márka megszokott kiváló minőségét képviseli és tökéletes hangzást biztosít. Nagy terhelhetőségének és tartósságának köszönhetően egész napos zenehallgatásra is alkalmas. Párnái tökéletesen illeszkednek fejére és kényelmesen hallgathatja benne kedvenc zenéit.

Gyártó
Marshall
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Mikrofonos
Kábel hossz
120 cm

Az olcsó.hu Marshall Major FX fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Marshall Major FX fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.