KOSS SB49 mikro fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

 Ez a Koss SB49 zárt kialakítású, sztereó fejhallgató kifejezetten a DJ számára, játékokhoz és konzolokhoz ajánlott.Mikrofonnal szerelték fel, ez a Koss SB49 fejhallgató egyben kihangosí Teljes leírás >

Termékleírás

 Ez a Koss SB49 zárt kialakítású, sztereó fejhallgató kifejezetten a DJ számára, játékokhoz és konzolokhoz ajánlott.Mikrofonnal szerelték fel, ez a Koss SB49 fejhallgató egyben kihangosítókhoz, MSN teelfonálásokhoz is kiválóan alkalmazható a Clear Voice" technológijának köszönhetően, mely tökéletesen szűri a külső zajokat és tisztán hallhat beszélgetéseket biztosít.A kábelen található hangerő szabályozója mellette fülpárnáit műbőrből készítették a tökéletes hangizoláció érdekében. A Koss SB49 állítható és összehajtjató fejpántja tökéletes kényelemmel használható és egyszerűen szállítható."

Gyártó
Koss
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Mikrofonos

Az olcsó.hu KOSS SB49 mikro fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy KOSS SB49 mikro fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.