KOSS SB45 mikrofonos fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az konzolos online játékokhoz, illetve DJ-k számára ideális Koss SB45 mikrofonos fejhallgató az IP-s vagy MSN-s telefonbeszélgetésekhez is jól használható. A zárt típusú SB45 fejhallgató Teljes leírás >

Termékleírás

Az konzolos online játékokhoz, illetve DJ-k számára ideális Koss SB45 mikrofonos fejhallgató az IP-s vagy MSN-s telefonbeszélgetésekhez is jól használható. A zárt típusú SB45 fejhallgató a "Clear Voice" technológiának köszönhetően kiszűri a környező zajokat és tiszta beszélgetéseket garantál. A Koss SB45 fejhallgató műbőr fülpárnákkal és állítható, hajlítható fejpánttal rendelkezik az optimális szigetelés és a minél egyszerűbb szállítás érdekében.

Gyártó
Koss
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Mikrofonos

Az olcsó.hu KOSS SB45 mikrofonos fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy KOSS SB45 mikrofonos fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.