Jays t-Jays One fülhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A rendkívül kényelmes, tiszta és harmónikus hangot kibocsátó t-Jays one fülhallgató felveszi a fül formáját. A fülhallgató gazdag és tökéletesen árnyalt hangvilágot ad vissza. A mind Teljes leírás >

Termékleírás

A rendkívül kényelmes, tiszta és harmónikus hangot kibocsátó t-Jays one fülhallgató felveszi a fül formáját. A fülhallgató gazdag és tökéletesen árnyalt hangvilágot ad vissza. A mindössze 8 grammot nyomó fülhallgató intenzív használatra is ideális. A t-Jays one fülhallgatót hagyományosan, de a füle mögött is hordhatja.
Audió fejhallgató Frekvencia 15 Hz – 25 000 Hz
Hatósugár 60 cm-es kábel
Súly 8 g

Gyártó
Jays
Kivitel
Fülhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Kábel hossz
60 cm

Az olcsó.hu Jays t-Jays One fülhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Jays t-Jays One fülhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.