Jabra Revo Bluetooth fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

* Teljes vezetéknélküli szabadság * Nincs szükség vezetékekre, ami nem jelenti azt, hogy veszélybe kerülhet a hangminőség. A Revo Vezeték nélküli fejhallgató, azt jelenti, hogy a sz Teljes leírás >

Termékleírás

* Teljes vezetéknélküli szabadság
* Nincs szükség vezetékekre, ami nem jelenti azt, hogy veszélybe kerülhet a hangminőség. A Revo Vezeték nélküli fejhallgató, azt jelenti, hogy a szabad mozgáshoz masszív hangzás párosul, amely nem hagy ki egy ritmust sem. Az elforgatható Touch Control vezérlő segítségével könnyedén lejátszhatja, vagy szüneteltetheti a zenét és kezelheti a telefonhívásokat is. Hallja beszélő partnerét és hallassa magát kiváló hangminőségben, érintse meg és párosítsa az NFC-vel és hallgassa hosszan a saját zenéit.
* Masszív hang
* Mi társultunk Dolby®-val, hogy az erőteljes mobil hangzást fokozni tudjuk Dolby Digital Plus technológiával. A Jabra exkluzív Sound App, a Dolby Digital Plus gazdag, teljes spektrumú hangot biztosít, hogy kihozza a készüléből a legjobbat és extra mélységet és dimenziót adjon a zenének.
* Végső tartósság
* Használatra tervezték, a Revo szilárd konstrukcióval épült alumínium és acél törhetetlen, ultra-rugalmas fejpánttal és megerősített, szövetborítású kábellel. Leejtheti, hajlíthatja, a kábelt tesztelték a annak biztosítása érdekében, hogy az maximálisan megfeleljen a kihívásoknak, amiket az élet tartogat.
* Kényelem és egyszerű használat
* Tapasztalja meg a szuper kényelmet amit a Revo Wireless párnázott plüss fejpántja és memória hab fülkagylói biztosítanak. A 2 jack csatlakozóval megoszthatjuk a zene vagy film élményét egy barátjával. Az összecsukható kialakítás gyors, helytakarékos tárolást biztosít, emellett kivehető kábellel és kényelmes USB akku töltési lehetőséggel rendelkezik.
* Exkluzív Jabra Sound App
* Kap egy továbbfejlesztett zenei élményt a Jabra Sound App-pal - egy zenelejátszót, amely megadja a teljes Dolby Digital Plus hangélményt. Az alkalmazás használatával létrehozhat és végig böngészheti a lejátszási listákat, megoszthatja a zenéit és beállíthatja a grafikus equalizert is, így lejátszhatja a zeneszámokat, mégpedig úgy, ahogy hallani szeretné azokat.

* Vezeték nélküli átvitel: Bluetooth verzió: 3.0
* AVRCP: Igen
* Automatikus párosítás: Igen
* NFC Near Field Communications - Perimeter párosítása: Igen
* Music Streaming: Igen
* Frekvencia átvitel: Hifi
* Digital Signal Processing: Igen
* Mikrofon Típus: mikrofon (Noise Blackout)
Mikrofonok Noise Blackout ™ egy agresszív zajszűrő párosul két mikrofon felhasználásával Digital Signal Processing (DSP)
* Mikrofon érzékenység: Standard (E-STD)
* Némítás funkció: Nem
* Beszélgetési idő: akár 12 óra
* Készenléti idő: akár 240 óra
* Zenei streaming idő: 12 óra
* USB töltő: Igen

Gyártó
Jabra
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezeték nélküli
Extra
Mikrofonos

Az olcsó.hu Jabra Revo Bluetooth fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Jabra Revo Bluetooth fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.