JBL Everest Elite 700 Bluetooth fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A JBL EVEREST Elite 700 Bluetooth 4.1 csatlakozása lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot telefonjával vagy bármely Bluetooth-os készülékével. A JBL Pro Audio technológia felel a dina Teljes leírás >

Termékleírás

A JBL EVEREST Elite 700 Bluetooth 4.1 csatlakozása lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot telefonjával vagy bármely Bluetooth-os készülékével. A JBL Pro Audio technológia felel a dinamikus és részletes zenei élményért. A fejre tökéletesen kifaragott fülpárnák lehetővé teszik a soha nem tapasztalt komfortot és kényelmet.

Bluetooth 4.1
Minden Bluetooth eszközzel kompatiblis. Egy töltéssel akár 25 órán át élvezheti zenéit a teljesen vezeték nélküli JBL Everest Elite 700 fejhallgatóval. A készüléken elhelyezett vezérlőgombokkal kényelmesen irányíthatja zenéit - tekerjen, léptessen vagy állítsa a hangerőt.

Exklúzív NXTGen Aktív Zajszűrő
A JBL egyesítette a magával ragadó hangzást a teljesen zajmentes hallgatási élménnyel. A zajszűrő funkció egy gombnyomással kizárja a környezetet, de kontrollálható az is ,hogy mennyit enged be belőle.Legendás JBL Pro Audio hangzás
A JBL közel 70 éve ugyanolyan magas tapasztalattal és hihetetlen hanggal hozza el a koncerttermek és studiók világát.


Kategóriájának legjobb ergonómiája
Ezeket a fejhallgatókat ergonómialiag úgy tervezték, hogy illeszkedjen a fül egyedülálló kontúrjához, soha nem tapasztalt kényelmet és élményt nyújtva. Hallgasd és élvezd tovább a zenét.

Beépített mikrofon
Beépített mikrofon visszhang szűrő technológával lett ellátva, így kényelmesen tudja hívásait fogadni a JBL Everest Elite 700 fejhallgatón keresztül.


ShareMe 2.0
Az egyedülálló JBL technológiának köszönhetően megoszthatod zenédet más Bluetooth esztközökkel. Kapcsolódj rá a JBL Everest 300 fejhallgatóra és élvezzétek együtt a zenét.

Gyártó
JBL
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezeték nélküli
Extra
Mikrofonos

Az olcsó.hu JBL Everest Elite 700 Bluetooth fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy JBL Everest Elite 700 Bluetooth fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.