JAYS v-JAYS fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A diszkrét Jays v-JAYS egy nyitott típusú fejhallgató. A v-JAYS fejhallgató 40 mm-es Mylar hangszórókkal rendelkezik, amelyek erőteljes basszusokat és részletes hangvilágot biztosítanak. Az Teljes leírás >

Termékleírás

A diszkrét Jays v-JAYS egy nyitott típusú fejhallgató. A v-JAYS fejhallgató 40 mm-es Mylar hangszórókkal rendelkezik, amelyek erőteljes basszusokat és részletes hangvilágot biztosítanak. Az összehajtható fejhallgató mindössze 59 grammot nyom, tehát bárhova magával viheti. A Jays v-JAYS teljes mozgásszabadságot garantál.

Gyártó
Jays
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes

Az olcsó.hu JAYS v-JAYS fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy JAYS v-JAYS fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.