JAYS a-JAYS Five for ANDROID fülhallgató


26.990 Ft -tól

Fülhallgató (iOS/Windows/Android), Meghajtó típusa: 8,6 mm-es dinamikus, Érzékenység: 96 dB @ 1kHz, Impedancia: 16 Ohm @ 1kHz, Frekvencia: 20 Hz - 21 000 Hz, Szín: Gumírozott / metálfényezés Teljes leírás >

Termékleírás

Fülhallgató (iOS/Windows/Android), Meghajtó típusa: 8,6 mm-es dinamikus, Érzékenység: 96 dB @ 1kHz, Impedancia: 16 Ohm @ 1kHz, Frekvencia: 20 Hz - 21 000 Hz, Szín: Gumírozott / metálfényezés, Szigetelés: JAYS Sound leválasztó, Méret: (L) 18.3 x (Sz) 11.8 x (H) 13.8 mm, Súly: 14 gramm, Kábel típusa: TPE bevonatú lapos gubanc mentes kábel, Hosszúság: 115 cm, Méret: szélesség 5mm / vastagság 1,2 mm, Csatlakozó: L-alakú ezüstözött 3,5 mm-es sztereó dugó, Vezérlőelemek: 3 gomb távirányító, Mikrofon, A Jays mindenki számára bemutatja az új a-JAYS Five fülhallgatóját, ami egy új fogalom a piacon, mivel ez a világ első fülhallgatója, ami három változatban is elérhető: iOS, Windows illetve Android kompatibilitással Nem megfeledkezve a zenekedvelőkről a svéd fejhallgató gyártó, a Jays AB elindít egy új fülhallgató sorozatot az a-JAYS Five-ot, a sikeres a-JAYS Four modellel szerzett tapasztalatok alapján, amely a kritikusok által is egy elismert modell és emellett globális értékesítési sikerré is vált. A világ első fülhallgatója az a-JAYS Five, amely elérhető lesz három változatban is az iOS, a Windows és az Android telefonokhoz is, követve az iWA koncepciót. A háromgombos távirányító a megfelelő tervezésnek köszönhetően teljes funkcionalitásban működik mind a három platformon. Az a-JAYS Five sorozat egy teljesen új termék és egy alapos fejlesztési folyamat eredménye, amely egy természetes lépés az innovatív platform gondolkodásban és tervezésben. Az a-JAYS Five a kifinomult hangzás mellett olyan továbbfejlesztett funkciókkal rendelkezik, mint a lapos, gubancmentes kábel – amelyre a JAYS tanította meg a világot szeretni - az újonnan kifejlesztett kábel klipsz, a naprakész és optimalizált ergonómia, valamint a világ egyik legjobb mikrofonja, a MEMS által.

Gyártó
Jays
Kivitel
Fülhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Mikrofonos

Az olcsó.hu JAYS a-JAYS Five for ANDROID fülhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy JAYS a-JAYS Five for ANDROID fülhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások