Harman Kardon Soho iPhone vezérlős fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kifinomult külső Ez a kiváló, kompakt fejhallgató tipikusan ötvözi a Harman Kardon művészetét és a tudományt. A funkcionális kialakítás európai stílusú kivitelezésben jelenik meg, mag Teljes leírás >

Termékleírás

Kifinomult külső
Ez a kiváló, kompakt fejhallgató tipikusan ötvözi a Harman Kardon művészetét és a tudományt. A funkcionális kialakítás európai stílusú kivitelezésben jelenik meg, magában foglalva a high-end jegyeit. Varrott bőrből és a rozsdamentes acélból készült, összecsukható kialakítása könnyedén lehetővé teszi az egyszerű szállítást a ultra vékony tokjában.

Kivételes teljesítmény
A Soho tökéletes akusztikai élményt nyújt. 30 mm-es driver és hálózati jelátalakító lapul ezalatt a karcsú, fülre simuló remekmű alatt. Éles, tiszta magas és mély hangok , valamint remek kompatibilitás android, iOS és más mp3 lejátszókkal.

Összecsukható, hordozható, biztonságos
A tartós, rozsdamentes acél fejpánt összecsukható, így teszi a fejhallgatót, könnyen és biztonságosan szállíthatóvá. A kábelrendező biztosítja a kopás és kábel törés elkerülését.

Mi van a dobozban

1db Harman Kardon Soho fejhallgató
?1 ultravékony hordtáska, 1 sima kábel
1 univerzális vezérlő/mikrofonos kábelSpecifikáció

Hordozható high-end fejhallgató,
összecsukható kialakítás
Frekvencia átvitel : 20Hz~20kHz
Impedancia : 32ohm
Max teljesítmény : 30mW
Érzékenység : 100dB@1kHz/1mW

Gyártó
Harman Kardon
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos

Az olcsó.hu Harman Kardon Soho iPhone vezérlős fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Harman Kardon Soho iPhone vezérlős fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.