HP H2500 fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A HP H2500 headset minden számítógépes audioigényt kielégít. Internetes hívások és webes csevegések. Zenehallgatás és filmek, videók megtekintése. A HP az Ön igényes életstílusát sze Teljes leírás >

Termékleírás

A HP H2500 headset minden számítógépes audioigényt kielégít. Internetes hívások és webes csevegések. Zenehallgatás és filmek, videók megtekintése. A HP az Ön igényes életstílusát szem elõtt tartva fejlesztette ki ezt az összehajtható headsetet.
• A HP H2500 headset viselése olyan, mintha felhõt vonna maga köré. A fej felett rögzítõ kialakítás, amelyet az állítható és bélelt fejpánt tesz teljessé, kényelmesen illeszkedik a fejhez. A párnázott fülhallgatók finoman a fülekre borulnak, és a fejméretnek megfelelõen elfordulnak.
• A headset olyan elõnyös tulajdonságokkal bír, amelyek javítják a hangminõséget. A zajkioltó mikrofon csökkenti a háttérbõl érkezõ zajokat. Hívásai, csevegései és videói megfelelõ hangerõvel, tisztán hallhatók. Ezenkívül jóval kevésbé helyhez kötött, miközben sokkal kevesebb megszakadással használható.
• A HP H2500 headset egy fantasztikus eszköz rendkívül barátságos árcímkével. Nincs szükség a boltok körbejárására. Ilyen áron egyszerûen nem talál ennyire kényelmes, összehajtható és kiváló hangminõségû eszközt.

Gyártó
HP
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes

Az olcsó.hu HP H2500 fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy HP H2500 fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.