Genius HS-G450 7.1 fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Virtuális 7.1 csatornás headset játékokhoz A Genius büszkén mutatja be legújabb headsetjét, a HS-G450-et, amelyet kifejezetten a profi játékosoknak készítettek. A prémium 40 mm-es neodími Teljes leírás >

Termékleírás

Virtuális 7.1 csatornás headset játékokhoz

A Genius büszkén mutatja be legújabb headsetjét, a HS-G450-et, amelyet kifejezetten a profi játékosoknak készítettek. A prémium 40 mm-es neodímium egységnek köszönhetően a HS-G450 erőteljes mélyhangzást kínál a csatatéren. A játékosok kihasználhatják a 7.1 csatornás hangzást és az előre meghatározott EQ beállításokat az egyéni preferenciáknak és igényeknek megfelelően. A fülhallgatók stílusos kék LED megvilágítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően a felhasználó biztosan kitűnik a többi játékos közül.

A levehető mikrofon bármikor eltávolítható, ha nincs rá szükség. A vezetékes vezérlőegységgel a játékosok pillanatok alatt némíthatják a mikrofont, és állíthatják a hangerőt.

A HS-G450 kiváló választás olyan játékosoknak, akiknek fontos a nagyszerű hangzás, és ki szeretnének tűnni a tömegből.

Kék LED megvilágítás
7.1 csatornás hangzás és előre beállított EQ
Levehető és állítható mikrofon
40 mm-es egység a kiváló mélyhangzás érdekében
USB-csatlakozó és plug and play funkció

Gyártó
Genius
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos
Kábel hossz
200 cm

Az olcsó.hu Genius HS-G450 7.1 fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Genius HS-G450 7.1 fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.