GeIL EpicGear SonorouZ SE fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

.Virtuális 7.1 gaming headset - Digitális zajszűrős mikrofon - Elforgatható, összehajtható, hordozható - Többfunkciós beépített vezérlő - Cserélhető nagy méretű fülpárna .Játék Teljes leírás >

Termékleírás

.Virtuális 7.1 gaming headset

- Digitális zajszűrős mikrofon
- Elforgatható, összehajtható, hordozható
- Többfunkciós beépített vezérlő
- Cserélhető nagy méretű fülpárna

.Játékhoz hangolt virtuális 7.1 térhatás

A SonorouZ SE játékosoknak lett tervezve, hogy a leghitelesebb módon tapasztalhassák meg a virtuális játékvilágot. A játékra hangolt virtuális 7.1 térhatású hangzás a hangpozicionálás optimalizálásával, és a nagy méretű fülpárnákkal tovább maximalizálja a legrészletesebb hanghatások élvezetét. Továbbá a digitális zajszűrős mikrofon szabad kommunikációt biztosít a játékmenetek során.

.Teljes vezérlés

Minden SonorouZ SE egy többfunkciós beépített vezérlővel rendelkezik, amivel kényelmesen beállítható a hangerő a játékmenet megszakítása nélkül. Minden hangszolgáltatás finomhangolható grafikus felületen is.

.Hordozható, tartós, és testre szabható

Az összehajtható és elcsavarható dizájnnak, és a lecsatolható mikrofonnak köszönhető hordozhatóság a SonorouZ SE legnagyobb előnye. Megerősített tehermentesítővel és játékminőségű kábellel a SonorouZ SE még extrém körülmények között is tartós. A legfontosabb, hogy a SonorouZ SE teljesen beállítható minden fejmérethez a kényelmes használatért.

- Virtuális 7.1 térhatású hangzás
- 40 mm-es hangszórók
- Aranyozott USB csatlakozó
- Digitális zajszűrő mikrofon
- Digitális beépített vezérlő
- Lecsatolható mikrofon
- Elcsavarható és összahajtható kialakítás
- Állítható fejpánt
- Megerősített 4 mm vastag kábel és tehermentesítő
- GUI szoftver

Gyártó
Geil
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos
Kábel hossz
200 cm

Az olcsó.hu GeIL EpicGear SonorouZ SE fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy GeIL EpicGear SonorouZ SE fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.