Denon AH-NC600 zajcsökkentő fülhallgató


71.110 Ft -tól

Főbb tulajdonságok * A külső zajok 99%-kal való lecsökkentése * A Compressed Audio Restorer javítja a hordozható lejátszóról érkező jel minőségét * Radiális kaszkád c Teljes leírás >

Termékleírás

Főbb tulajdonságok

* A külső zajok 99%-kal való lecsökkentése
* A Compressed Audio Restorer javítja a hordozható lejátszóról érkező jel minőségét
* Radiális kaszkád csillapító elem, amely csökkenti a kábelen át terjedő vibrációs zajokat
* Az Akusztikus Optimalizáció a membrán előtti és mögötti hangnyomás kiegyensúlyozásával optimális akusztikus karakterisztikát biztosít.
* Lecsökkenti a mély frekvencia tompítását, csökkenti a modulációs hatást a középés magas frekvencia tartományban és egyenletes átvitelt biztosít.
* Ergonómikus kialakítás a legjobb illeszkedés és a megnövelt kényelem érdekében
* Hibrid összetételű burkolat a lehető legpontosabb hangzás-visszaadás és illeszkedés érdekében

Gyártó
Denon
Kivitel
Fülhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Kábel hossz
110 cm

Az olcsó.hu Denon AH-NC600 zajcsökkentő fülhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Denon AH-NC600 zajcsökkentő fülhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások