Denon AH-D510 fejhallgató


28.440 Ft

Ez a modell számos olyan Denon technológiával is rendelkezik, amelyet a magas hangminőség érdekében fejlesztettek ki. Ilyenek például az Akusztikus optimalizáció (a kimagasló akusztikai effe Teljes leírás >

Termékleírás

Ez a modell számos olyan Denon technológiával is rendelkezik, amelyet a magas hangminőség érdekében fejlesztettek ki. Ilyenek például az Akusztikus optimalizáció (a kimagasló akusztikai effektekért) és a Hibrid anyagból (alumínium ötvözet és gyanta) készült ház, amely lecsökkenti a vibrációkat és megőrzi a hangminőséget.

Tulajdonságok

* Akusztikus Optimalizáció és 42 mm-es membrán a tiszta és dinamikus hangzásért
* Hibrid anyagból készült ház a legmagasabb hangzáshűségért
* Új fülpárnák a jobb kényelem érdekében
* Kiválló hangminőség a Denon technológiáknak köszönhetően
* Kényelmes fejpánt
* 1.3 m hosszú kábel
* Egyenes csatlakozó alumínium borítással a kimagasló dizájn érdekében
* 3.5 m-es hosszabító kábel

Gyártó
Denon
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Kábel hossz
130 cm

Az olcsó.hu Denon AH-D510 fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Denon AH-D510 fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások