Denon AH-C120 fülhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Denon AH-C120 - High-End fülhallgató: - 11.5 mm-es meghajtók - professzionálisan hangolva, hogy lapos EQ élményt biztosítsanak a kisméretű kivitel mellett - Hibrid fém ház - megszünteti a re Teljes leírás >

Termékleírás

Denon AH-C120 - High-End fülhallgató: - 11.5 mm-es meghajtók - professzionálisan hangolva, hogy lapos EQ élményt biztosítsanak a kisméretű kivitel mellett - Hibrid fém ház - megszünteti a rezonanciát a nagy basszusoknál - Füldugók a biztonságos és tökéletes illeszkedéshez (Szilikon XS, S, M, L & Szivacs) - In-line Apple távirányító mikrofon az utazás közbeni használatra - Denon audio okostelefon alkalmazás - a világ első integrált alkalmazáscsomagja, amely a fiatal zene rajongók számára lett kifejlesztve.

Gyártó
Denon
Kivitel
Fülhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Mikrofonos

Az olcsó.hu Denon AH-C120 fülhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Denon AH-C120 fülhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.