DJ fej/fülhallgató Skytec Soundtrack DJ 850,


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Skytec Soundtrack DJ 850 egy praktikus fülhallgató olyan DJ számára, mely vadul táncol a munka során. Kiváló zaj árnyékolás, megfelelő akusztikus nyomás és rugalmas fülhallgató klubbokba Teljes leírás >

Termékleírás

Skytec Soundtrack DJ 850 egy praktikus fülhallgató olyan DJ számára, mely vadul táncol a munka során. Kiváló zaj árnyékolás, megfelelő akusztikus nyomás és rugalmas fülhallgató klubbokba való használatra ajánlott. Hosszú spirál kábel mozgási szabadságot ad anélkül, hogy veszélyeztetné mások egészségét. És ennek köszönhetően nem gabalyodik össze a kábel.Emliteni sem kell, hogy a Skytec Soundtrack DJ 850 kitűnően alkalmas kényelmes otthoni használatra HiFi berendezéshez kapcsolva.

Gyártó
Skytec
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes

Az olcsó.hu DJ fej/fülhallgató Skytec Soundtrack DJ 850, fülhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy DJ fej/fülhallgató Skytec Soundtrack DJ 850, fülhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.