Creative Sound Blaster Tactic3D Sigma fajhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kifejezetten a játékosok számára gyártották ezt a Creative Sound Blaster Tactic3D Sigma fejhallgatót, mely 3D-s hangot és 360°-os effektus biztosít, hogy igazán egyedi élménnyel élhesse á Teljes leírás >

Termékleírás

Kifejezetten a játékosok számára gyártották ezt a Creative Sound Blaster Tactic3D Sigma fejhallgatót, mely 3D-s hangot és 360°-os effektus biztosít, hogy igazán egyedi élménnyel élhesse át videojátékait.
THX TruStudio Pro technológiás, ezzel a Sound Blaster Tactic3D Sigma fejhallgatóval tökéletesen elmerülhet játékaiban, hiszen a hang minden oldalról érkezik, 3D-s surround hantással.
Ez a Tactic3D Sigma fejhallgató zajszűrős levehető mikrofonnal rendelkezik, hogy kiváló kommunikációt szolgáltasson a játékpartnereivel. 40 mm-es membránt kapott ez a modell, mely kivételes moziélményt garantál.
Még szórakoztatóbb, hiszen kedvenc, játékbeli figurája hangjává változtathatja hangját a VoiceFX technológiának köszönhetően.
A Creative Sound Blaster Tactic3D Sigma fejhallgató egy 3,5 mm-es csatlakozóval, egy Sound Blaster audio rendszerrel, és egy THX TruStudio Pro Dual Mode USB adapterrel rendelkezik, hogy egyszerűen a PC ill. Mac gépének USB portjához csatlakoztassa.

Gyártó
Creative
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Mikrofonos
Kábel hossz
200 cm

Az olcsó.hu Creative Sound Blaster Tactic3D Sigma fajhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Creative Sound Blaster Tactic3D Sigma fajhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.