Corsair Raptor HS30 fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Corsair Raptor HS30 analóg játékos headset lenyűgöző hangminőséget, és zajszűrő mikrofont kínál, és a hosszú játékmenetek során is kényelmes. Rendelkezik 40 mm-es neodímium meghajt Teljes leírás >

Termékleírás

A Corsair Raptor HS30 analóg játékos headset lenyűgöző hangminőséget, és zajszűrő mikrofont kínál, és a hosszú játékmenetek során is kényelmes. Rendelkezik 40 mm-es neodímium meghajtóval a jobb hangminőségért, valamint olyan fülpárnákkal és párnázott fejpánttal, amelyek megadják a szükséges kényelmet a játékok során.

Gyártó
Corsair
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos
Kábel hossz
270 cm

Az olcsó.hu Corsair Raptor HS30 fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Corsair Raptor HS30 fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.