Corsair Gaming H2100 Dolby 7.1 Wireless Gaming


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

..7.1 csatorna. 0.0 vezeték. Élvezze a vita nélküli legendás hangzást, az akár 12 méteres vezeték nélküli szabadságot, és a 10 órányi megszakítás nélküli játékot. Az eredeti Dol Teljes leírás >

Termékleírás

..7.1 csatorna. 0.0 vezeték.

Élvezze a vita nélküli legendás hangzást, az akár 12 méteres vezeték nélküli szabadságot, és a 10 órányi megszakítás nélküli játékot.

Az eredeti Dolby 7.1 térhatású hangzás halálpontos irányított hangzást biztosít, az 50 mm-es neodímium hangszórók pedig döbbenetes basszust magasakat, és dinamikus tartományt nyújtanak.

A maratoni játékmenetek könnyen mennek a mikroszálas fülpárnákkal, és a többirányú zajszűrű mikrofonnal hangosan és tisztán fogják hallani.


Gyártó
Corsair
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezeték nélküli
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos

Az olcsó.hu Corsair Gaming H2100 Dolby 7.1 Wireless Gaming fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Corsair Gaming H2100 Dolby 7.1 Wireless Gaming fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.