Bowers&Wilkins P3 fejhallgató


58.900 Ft

A Bowers & Wilkins P3 fejhallgató kiváló hangminőséget garantál és a külső zajokat is hatékonyan zárja ki. A fülpárnák memóriahabbal készültek, melyek alkalmazkodnak az ön fülének fo Teljes leírás >

Termékleírás

A Bowers & Wilkins P3 fejhallgató kiváló hangminőséget garantál és a külső zajokat is hatékonyan zárja ki. A fülpárnák memóriahabbal készültek, melyek alkalmazkodnak az ön fülének formájához a lehető legkényelmesebb viselet érdekében. Tartós tervezésének köszönhetően sokáig szolgálatára lesz a zenehallgatásban.

Gyártó
Bowers & Wilkins
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Mikrofonos
Kábel hossz
120 cm

Az olcsó.hu Bowers&Wilkins P3 fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bowers&Wilkins P3 fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások